all the small things
 
Friday, March 07, 2008
Offside!

E o reclama la o emisiune de fotbal difuzata de Kanal D care ma scoate din sarite. Cred ca o stiti, e cea cu un Ion Craciunescu care isi raceste gura de pomana tot incercand sa-i explice unei gagici care e treaba cu offside-ul. Insa metoda sa pedagogica e total lipsita de empatie: el tot o da una si buna cu fotbalul. Offside deci:

Sa exersam urmatoarea schema. Esti intr-un magazin cu o prietena. La cabina de proba coada mare. Prietena ta se asaza la rand in timp ce tu te fatai printre rafturi si cauti haine pe care sa le probezi. Ajunsa inapoi la cabine gasesti in spatele prietenei tale fix alte 3 gagici. Dar ce sa vezi, nu ai rabdare sa astepti la rand asa ca iei hainele si le arunci taman in dreptul amicei, pentru ca mai apoi sa mergi repede langa ea. Pai se poate asa ceva? Noroc cu vanzatoarea care apare, iti recupereaza hainele si te trimite inapoi in rand.

Asta a fost un offside clar dar sunt si situatii mai greu de interpretat, ca atunci cand tipele se aduna buluc la cabina de proba spargand sirul indian. In astfel de cazuri este necesara vizionarea fazei filmate cu camera de supraveghere ba chiar reluarea ei + vizionarea declaratiei vreunei femei de serviciu care se afla si ea pe-acolo, maica.

Sunt si situatii care comporta un grad ridicat de risc. Astfel, in primele zile de reduceri este posibil ca gagicile adverse sa nu mai astepte aparitia vanzatoarei pentru a rezolva conflictul si sa se repeada asupra voastra in meleu atacand cu unghiile la fata sau tragand de par. Cele mai nervoase te pot pricopsi chiar si cu o Catea! Fa pasi sau te plesnesc de nu te vezi. In acest caz se recomanda sa eviti orice raspuns la provocari.

Offside, ai vazut?

Labels:

posted by Diana Adela Martin @ 12:05 AM  
16 Comments:
  • At 9:50 AM, Blogger scatteredbrain said…

    uite vezi,genu` asta de offside tre` sa ni-l explicati voi noua!pt. noi ficare pas facut intr-un magazin de manutza cu prietena(sotia,amanta,dupa caz)e ca-n "Dante`s Inferno", nu lipseste decat ca deasupra sa scrie mare "All hope abandon ye whom enters here!" =))

     
  • At 10:28 AM, Anonymous Anonymous said…

    Scrisoarea unei utilizatoare: Buna ziua! Daca vreau sa copiez pe floppy un film, apas butonul "paste" si atunci imi apare un text care-mi spune ca nu este loc destul pe floppy. Dupa asta apas "paste shortcut", si astfel filmul deja incape. Problema este atunci cind vreau sa vad filmul pe un alt calculator, fiind avertizata ca nu gaseste filmul, totusi de pe calculatorul meu pot sa pornesc filmul de pe floppy. Care poate fi problema? Multumesc.

    Raspuns Hotline: Stimata doamna! In poseta dumneavoastra nu puteti baga o blana. Un biletel insa, pe care e scris "blana se afla in dulap", incape lejer in poseta. Asadar daca sinteti acasa si cititi biletelul "blana se afla in dulap", atunci sigur o gasiti acolo. Situatia e nasoala atunci cind sinteti la prietena dumneavoastra si cititi biletelul. In dulapul prietenei puteti cauta la nesfirsit blana, nu o veti gasi niciodata. Explicatie: Poseta - floppy Blana - filmul, Biletel - "shortcut", Dulap - calculator [...]

     
  • At 11:01 AM, Blogger racutza said…

    cate imaginatie...m-ati bine dispus!

     
  • At 12:31 PM, Blogger Ela Iliesi said…

    :))

    Miss Day Dreaming, now it all makes sense.

    ..Da cu penalty cum e?

     
  • At 2:51 PM, Blogger thian1899 said…

    Dante rules

     
  • At 5:00 PM, Blogger Diana Adela Martin said…

    This comment has been removed by the author.

     
  • At 5:05 PM, Blogger Diana Adela Martin said…

    This comment has been removed by the author.

     
  • At 5:12 PM, Blogger Diana Adela Martin said…

    scattered brain: ai incercat sa-ti insotesti prietena la cabine? exista ideea preconceputa ca actiunea se petrece numai pe terenul de joc. total gresit! ;)

    ascending: uite, cum nu aveam o haina de blana a mea am incercat sa-ti urmez sfatul. Am luat o hartiuta, am scris pe ea 'haina de blana este in dulap', dar cand sad au sa deschid dulapul ce crezi? Nici urma de blana! Ce s-a intamplat, unde am gresit?

    Racutza: si tu, tot microbista infocata? ;)

    ela: tot ce e important de stiut despre penalty este chestia asta. come here, closer, closer: .... . Heh, ce spui? nu-i asa ca-i grozav?

    Thian: la ce echipa joaca dante sezonul asta?

     
  • At 12:16 AM, Anonymous Anonymous said…

    This comment has been removed by a blog administrator.

     
  • At 1:56 PM, Blogger billy said…

    devine palpitant. cu henţul cum e ?

     
  • At 9:07 PM, Anonymous Anonymous said…

    La Multi Ani de 8 martie!
    P.S. Articolul e funny :)

     
  • At 1:19 AM, Blogger Diana Adela Martin said…

    Billy: nu te face ca nu stii ;)

    AG: aceleasi urari doamnei!

     
  • At 10:48 AM, Blogger thian1899 said…

    Hmm... daca tot intrebi... Dante as miza ca ar fi preferat sa joace la Fiorentina, si nu pentru a-l avea Mutu alaturi :D

     
  • At 11:06 AM, Blogger racutza said…

    A devenit un "must have" din cate stiu ;)

     
  • At 12:09 PM, Anonymous Anonymous said…

    tare simpatica
    zambesc citindu-te :)

     
  • At 1:46 PM, Blogger Diana Adela Martin said…

    malasuerte, multumesc! :)

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

  • HOMEPAGE
  • d See my complete profile

      Subscribe in a reader

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    Previous Post
    Archives
    Links
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Personal Blogs - Blog Catalog Blog Directory