all the small things
 
Wednesday, September 26, 2007
Debit Credit Concertatus
"Pare ca e o muzica in drum spre propria-i somptuozitate si spre maximul de fast sonor. Mostenirea lui Wagner si a lui Strauss, nemaivorbind de Debussy, este puternica si de neevitat. Debitul este important dar creditorii sunt de negasit, iar dobanzile se acumuleaza repede. Este un pacat ca trebuie sa-l descrii prin partituri bine asamblate din punct de vedere al sonoritatii."

Primul prilej de a ma delecta cu beneficiile interdisciplinaritatii mi s-a oferit ieri cand la Ateneul Roman Filarmonica della Scala a sustinut un concert cu ocazia pam pam fuziunii bancii Tiriac cu Unicredit. Citatul de mai sus, strident ca sonor in somptuozitatea sa, face parte din caietul program al evenimentului (nu ma indoiesc ca melomanii si-au dat seama ca citatul se refera la lucrarea Le fontane di Roma compusa de Ottorino Respighi)

Sunt cateva naivitati, curiozitati si alte lucruri pe care nu le stiu, dar am tot timpul sa le aflu. Spre exemplu tare as vrea sa stiu cum suna descrierea imnului Zadok the Priest din caietele program ale meciurilor de Champions League. Iar daca nu exista caiete program ar face bine sa inventeze unele! Sunt deosebit de utile: poti sa scuipi seminte in mutrele fotografiate ale jucatorilor, hei toata galeria poate sa faca asta; apoi impreuna cu un ac de gamalie si facute cornet pot fi lansate inspre oficiala sau (si asta mi se pare utilizarea perfecta, so gentleman like) pot fi rulate si folosite ca ochean, asa ca la opera.

Sunt si alte branse care organizeaza astfel de concerte pentru a-si rasplati angajatii sau pentru a sarbatori evenimente importante i.e. un transplant de ficat reusit, un consiliu meteorologic, un haute team building? Mi-ar placea sa le colectionez caietele program, asta in cinstea triumfului know that-ului asupra know how-ului .

Labels:

posted by Diana Adela Martin @ 10:03 PM  
3 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

  • HOMEPAGE
  • d See my complete profile

      Subscribe in a reader

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    Previous Post
    Archives
    Links
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Personal Blogs - Blog Catalog Blog Directory