all the small things
 
Thursday, October 11, 2007
Somethings
Inca ceva inainte sa ma mut.

Tocmai am citit un articol care mi-a placut teribil. Adrian Georgescu a scris poate cel mai bun articol de sport din ultimii ani, un articol despre Adriana Pirtea ocupanta locului 2 la Maratonul de la Chicago, performanta care a fost trecuta cu vederea de presa romaneasca. O super tipa.

I've got myself simpsonised here.

Mi-am dat seama cate lucruri inutile am strans de-a lungul timpului, pampoane si tot felul de brosuri, caiete cu notite din liceu, farduri devenite praf. Mi-a luat foarte mult timp sa aleg ce iau si ce nu, sa ma dispensez de lucruri din trecut care au insemnat candva ceva pentru mine, but not any more. Pasul urmator a fost sa protejez cartile dragi (Sophie K & friends) si hainele, mare grija cu hainele.

La Centrul Cultural Metropolitan pentru Tineret (str. Poligrafiei, nr. 4, sect. 1, undeva in lateralul Casei Scanteia) e o expozitie interesanta Adina Nanu - Retro despre costume si despre povestea lor si a unora dintre cei care le-au purtat candva demult. In ziua in care am vizitat expozitia a avut loc si o prezentare-oarecum-conferinta despre Olga Greceanu, pictorita interbelica relativ necunoscuta, o alta tipa deosebita. Mai multe despre ea in acest interviu dat de Adina Nanu Revistei 22. Si vizitati expozitia daca va fascineaza Bucurestiul interbelic si va ie pofta de ceva care ii recreaza aura g l a m o u r, sunt cateva incaperi destinate acestuia.
posted by Diana Adela Martin @ 11:02 PM  
2 Comments:
Post a Comment
<< Home
 
About Me

 • HOMEPAGE
 • d See my complete profile

    Subscribe in a reader

  Enter your email address:

  Delivered by FeedBurner

  Previous Post
  Archives
  Links
  Powered by

  Free Blogger Templates

  BLOGGER

  Personal Blogs - Blog Catalog Blog Directory