all the small things
 
Tuesday, June 24, 2008
Pentru Zona T - Nimic altceva decat fotbal!
Convingerea mea este ca nu pregatirea fizica le lipseste tipelor pentru a face performanta in fotbal. Inainte de a se opune vehement, rog scepticii sa analizeze statisticile: o femeie in sezonul reducerilor vs Banel. Cine alearga mai mult? Cine acopera mai bine suprafata de teren? Si pentru a bloca total argumentele scepticilor: care dintre cei doi ar face mai bine faza de atac? Ei bine, care? Ceea ce lipseste este MOTIVATIA.

E greu sa faci performanta cand dupa 90 minute pe care le petreci imbracata la fel ca alte 9, simtind transpiratia aia lipicioasa pe spate, cu parul strans neglijent in coada si avand parte de prim planuri cu grimase care nu te flateaza deloc obtii doar zgarieturi si hematoame.

Daca la competitii tipele ar primi acelasi trofeu pe care il primesc si ei, poate cu un lantisor de aur atasat la un capat, sunt convinsa ca fotbalul feminin ar lua avant. 11 000 de cristale Swarowski… Numai stralucirea a unspe mii de cristale Swarowski ar pune in umbra luciul pe care zona T il capata dupa 90 de minute de efort.

Trofeul Euro 2008 ar putea fi cea mai extravaganta bijuterie, cel mai mare bibelou, cel mai bun remediu cosmetic. Cum sa nu lupti cu determinare pentru a-l avea? Si poate la Cupa Mondiala din 2010 vor decerna niste cercei care sa se asorteze.
posted by Diana Adela Martin @ 1:03 AM  
4 Comments:
  • At 1:43 AM, Blogger gabi & her alter egos said…

    nop, eu as juca fotbal pt trofeu si pt a avea un sot cat se poate de frumos si de prost!!! :)

     
  • At 11:15 PM, Blogger Diana Adela Martin said…

    gabi,daca vrei un sot "cat se poate de frumos si de prost" ramai la filosofie. iti spun argumentele mele cand ne vedem la un suc ;)

     
  • At 1:10 AM, Blogger gabi & her alter egos said…

    hahaha, abia astept :) ne vdm si noi saptamana asta? lasa'mi si mie un offline...

     
  • At 2:20 PM, Blogger verde ursuz said…

    si mai toate femeile ar face sport, dar tare ma tem ca jucatoarele acestea ar fi cu mult deosebite (si nu in sensul bun) fata de jucatoarele de orice altceva. De fapt, cred ca ai spus-o si tu. Si exista echipe de fotbal formate din femei, problema este alta: noi nu ne ducem sa le vedem jucand si nici barbatii.

     
Post a Comment
<< Home
 
About Me

  • HOMEPAGE
  • d See my complete profile

      Subscribe in a reader

    Enter your email address:

    Delivered by FeedBurner

    Previous Post
    Archives
    Links
    Powered by

    Free Blogger Templates

    BLOGGER

    Personal Blogs - Blog Catalog Blog Directory